• Varmrätt
  • Efterrätt
  • Tillbehör
  • Mellanmål
  • Frukost
  • Bröd
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

carbs.se

LCHF - Low Carb - Glutenfritt - Sockerfritt - lite tips och inspiration.

  • carbs.se
  • Blog
  • Recept
  • Tips
  • Vad är LCHF?

Zuccinitagliatelle 4 port

Hyvla 2 zucchinis med en potatisskalare.
Jag brukar göra tagliatellen enligt följande:

Alt 1: Koka zucchinin i lättsaltat vatten i några sekunder.

Alt 2: Stek zucchinin snabbt i smör och låt få lite färg. Salta.

Ett jättegott alternativ till vanlig pasta.

Email, RSS Follow
Pin It
Share on Tumblr
«
»

Istället för pasta, Recept, Tillbehör 0

Meta

  • Logga in
  • Inlägg via RSS
  • Kommentarer via RSS
  • WordPress.org

Kommentera Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier

Tips

Räkna ut vad receptet innehåller

Hos kostbevakningen kan du räkna ut vad receptet innehåller, kolhydrater, protein och fett. Det är bara att kopiera receptet och klistra in i rutan (en ingrediens per rad) och klicka på räkna ut. Man kan naturligtvis även skriva in enstaka ingredienser. kostbevakningen.se

Boktips


Baka sockerfritt
Marja Folcke


LCHF 2.0
Åse Falkman Fredrikson & Anna Hallén


Mera matkärlek
Anne Aobadia


Nya fräscha LCHF: Lev livet lite grönare
Elisabeth Johansson


Grillmat LCHF
Birgitta Höglund

Matbloggstoppen

Carbs.se på instagram

    Om mig

    Jag heter Cathrine och jag bor i Stockholm. Jag tycker om att laga mat, baka och att fotografera. Jag äter utan gluten, laktos och socker. Sockret har en tendens att ta över mitt liv och därför passar LCHF mig bra.

    Kategorier

    Senaste inläggen

    • Fetaostbiffar 4 port 4 mars, 2018
    • Tzatziki 4 port 4 mars, 2018
    • Tortillabröd 4 st 2 mars, 2018
    • Citroncheesecake på mandelbotten 23 juni, 2017
    • Citron- och vitlöksstekt skinkrulle med varm tomatsallad 10 juni, 2017

    Meta

    • Logga in
    • Inlägg via RSS
    • Kommentarer via RSS
    • WordPress.org

    Copyright © 2018 · Darling theme by Restored 316

    Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av siten. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du användandet av cookies. Få mer information